Uw Allround Vakman

Uw verbouw- en klusbedrijf voor de Rhenen en omgeving

Allround vakman Arie Teunis de Zeeuw uit de Alblasserwaard

Inmiddels bestaat Klusbedrijf Arie Teunis de Zeeuw al weer meer dan 20 jaar. Dus wat ervaring betreft ben je als klant bij deze allround vakman aan het goede adres. In de afgelopen jaren veel zowel kleine als grote klussen naar tevredenheid van klanten uitgevoerd. Een echte uitdaging wordt het als klanten vragen een oplossing te zoeken voor een niet voor de hand liggend probleem. De oplossing en een tevreden klant dat maakt mijn dag extra goed. Tijdens het klussen probeer ik zoveel mogelijk stofvrij en netjes te werken.

Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt in de bouw, de groenvoorziening en agrarische sector heeft Arie Teunis, de stap gezet naar het ondernemerschap. Als allround  klussenbedrijf voer ik met plezier de klussen uit. Het mooie aan dit werk is de afwisseling door de diverse klussen waar ik voor gevraagd wordt. Van het slopen tot opbouwen en volledig afwerken van een klus. Of het nu gaat om één ruimte in huis of de volledige woning, klanten uit de Alblasserwaard kunnen van A tot Z bij mij terecht.

Een echte uitdaging wordt het als klanten mij vragen een oplossing voor een probleem te zoeken waar de oplossing niet meteen voor de hand ligt. Echt maatwerk leveren en meedenken met de klanten is voor mij het meest uitdagende onderdeel van mijn bedrijf. Klussen waarbij een groot verschil is tussen begin en eindresultaat zijn favoriete klussen voor mij. Het gaat dan om het verbouwen van garages tot woonruimte, kantoor, keuken of badkamer. Hier komen alle facetten van het klussen aan bod zoals: Sloopwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelen, loodgieterswerk, stucwerk, elektra, CV, schilderen, enz. Soms ook nog straat en tuinwerk, want bij zo’n mooie ruimte hoort natuurlijk ook een mooie tuin of opgang.A.T. de Zeeuw klussenbedrijf oficeel dealer van Sani Bouw te Rhenen

A.T. de Zeeuw klussenbedrijf is opgeleid tot FAKRO-specialistKwaliteit als vakman is voor mij belangrijk, het afleveren van een goed product waar ik achter kan staan is voor mij belangrijk. Om dit te kunnen bereiken zorg ik ervoor regelmatig naar trainingen van leveranciers te gaan om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Als FAKRO-specialist en officieel Sani-bouw dealer heb ik een naam hoog te houden.

A.T. de Zeeuw Klussenbedrijf is een VLOK erkend klussenbedrijf en geeft garantie volgens de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Omdat ik mijn klanten graag meer biedt dan mijn concurrenten, heb ik mij aangesloten bij de VLOK. Op al mijn uitgevoerde werkzaamheden zijn de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie van toepassing, deze zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo weten mijn klanten dat ze met een betrouwbaar klussenbedrijf te maken hebben. Klanten krijgen 1 jaar garantie op de door mij uitgevoerde klussen.

Voor alle klussen in en om de woning of bedrijfspand kom ik graag bij u lang. Ik reken geen voorrijkosten en geef u gratis een vrijblijvende offerte.

Vraag nu een offerte aan !