Timmerwerk

Timmerwerk op maat

Timmerwerk op maat

Timmerwerk vormt de basis van A.T. de Zeeuw klussenbedrijf. We vinden het geweldig als een klant met een uitdagende aanvraag bij ons komt. Zo moest er in Doorn een paardenschuur gesloopt worden en op dezelfde plek een bijgebouw met woonruimte teruggezet worden. Op de betonnen ondergrond hebben we van hout een compleet nieuw bijgebouw opgebouwd. Naast de woonruimte is er een badkamer en keuken gerealiseerd. De buitenkant van het gebouw is volledig met Zweeds rabat bekleed. Dit soort uitdagingen maakt het voor ons extra leuk.

Voor veel klussen die wij doen, geldt dat timmeren de basis voor de klus is. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, het aanbrengen van sloten, het plaatsen van een deur, raam, kozijn, dakraam, dakkapel of keuken, overal zit timmerwerk in.

Maar ook maatwerk is mogelijk zoals (inbouw-)kasten, een radiatorombouw of meubelen op maat. Voor kleine ruimtes maken wij passende oplossingen om op die manier maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, naar wens van de klant. Er zijn veel mogelijkheden zoals kastruimte onder een schuin dak, een kast die precies in die nis valt of een die juist vrij staat.

Maatwerk voor buiten zoals houten tuinhuisjes, schuurtjes, carports, terrasmeubels, houten schuttingen, gevel betimmering, vlonders, terrasoverkapping of veranda leveren we ook. Wilt u uw huis uitbreiden met een aanbouw of dakopbouw, neem dan contact op met ons. Wij geven u een goed advies en inzicht in de kosten.

Vraag nu een offerte aan !