Badkamers

Badkamers op maat gemaakt naar wens klantBadkamers op maat

De badkamer is de ruimte in huis waar we meestal onze dag beginnen. Voldoet een badkamer aan uw wensen dan begint de dag ook goed. A.T. de Zeeuw klussenbedrijf heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers en toiletten. Als geen ander weet hij de, vaak beperkte ruimte, te renoveren zodat deze ruimte optimaal ingedeeld is. Ik ben niet voor niets dealer van Sani-bouw.

A.T. de Zeeuw Klussenbedrijf dealer van Sani Bouw te RhenenWe bieden u de kans om op voorhand via een 3D ontwerp te zien wat het eindresultaat van een badkamerverbouwing of toilet kan worden. Zo wordt de verbouwing voor u visueel gemaakt en kunt u de nieuwe situatie beter inschatten.

Wat dacht u van een op maat gemaakt badkamermeubel? Geheel naar uw smaak gemaakt en perfect afgestemd op uw situatie. In kleine badkamers kan met een meubel op maat ook veel ruimte bespaard worden. We maken samen met u een gedegen plan en voeren deze conform uw wensen uit.

We hebben veel kennis van de vele verschillende soorten materialen zoals tegels, kitten en lijmen op de diverse ondergronden en hier ook veel ervaring mee. Graag informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden omtrent sanitair, badkamermeubels, (vloer-)verwarming, elektra, wand- en plafondafwerking, etc. Kortom, uw droom badkamer is de basis voor ons advies.

Uiteraard kan A.T. de Zeeuw klussenbedrijf u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Dit kan aanzienlijk schelen op uw energierekening. Zo kunt u heerlijk genieten van uw droombadkamer en toch  kosten besparen.

Vraag nu een offerte aan !