Dakramen

Dakramen geven meer licht en ruimte op zolderDakramen en dakkapellen geven meer ruimte en licht

Meer licht en ruimte op zolder nodig? Dat kan door het plaatsen van een dakraam of dakkapel. U krijgt zo ruimte voor een extra slaap- of studeerkamer. Belangrijk hierbij is een goede constructie en hierbij kan A.T. de Zeeuw klussenbedrijf u prima helpen. Het plaatsen van dakkapellen is één van onze specialiteiten, u kunt dit gerust aan ons overlaten.

Wij adviseren u graag en denken met u mee om zo uw woonwens uit te laten komen. Naast veel bouwkundige ervaring zoals over dakconstructies en duurzame oplossingen kunnen wij u ook adviseren over de verschillende materialen voor het plaatsen van een dakkapel. Als deze eenmaal geplaatst is, kunnen wij ook de betreffende slaap- of werkkamer geheel keurig afwerken. Een dakraam of dakkapel zorgt ook weer voor een mooie waardevermeerdering van uw woning.

Is een dakkapel niet mogelijk in uw woning dan is een dakraam misschien een goede oplossing. Wij zijn bekend met meerdere merken dakramen, zoals FAKRO, VELUX en KEYLITE. Al deze daglichtsystemen zijn van topkwaliteit en laten meer daglicht toe dan een traditionele dakramen. Dakramen zijn veelal vergunningsvrij te plaatsen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor een complete dakrenovatie of dakopbouw. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Vraag nu een offerte aan !