Keukens

Keukens naar ieders wens

Keukens zijn vaak het hart van de woning waar het hele gezin samenkomt. Omdat we zo vaak in de keuken verblijven, willen we ook dat deze vakkundig is geïnstalleerd door een specialist. A.T. de Zeeuw klussenbedrijf heeft veel ervaring in het plaatsen van keukens. Wij kunnen de complete keuken renovatie voor u uitvoeren. Van het verwijderen en slopen van de oude keuken tot het installeren van uw nieuwe keuken. Voor zowel het leidingwerk als voor overige verbouwingswerkzaamheden kunt u bij deze allround klusprofessionals terecht.

Het tegelwerk of het leggen van de vloer is voor ons ook geen probleem. Veel keukens hebben tegenwoordig een achterwand van plaatmateriaal, ook hier hebben wij ervaring mee. Of het nu gaat om hout, glas of aluminium achterwanden voor keukens, met of zonder print, wij kunnen dit voor u plaatsen. Ook geven wij u graag goed advies over de diverse materialen en denken met u mee om samen met u te komen tot uw droomkeuken.

Omdat u de gehele keukenrenovatie door ons kan laten uitvoeren kunnen wij efficiënt werken en heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt. U hoeft geen andere vakman zoals een stukadoor, elektricien of loodgieter het voorwerk laten doen. Wij voeren al deze werkzaamheden vakkundig en met garantie voor uit. Hierdoor blijft de overlast van de renovatie tot een minimum beperkt en kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe droomkeuken!

Vraag nu een offerte aan !